Evenementen in het Purmerends Museum

Gedurende het jaar organiseert het Purmerends Museum verschillende evenementen, al dan niet gerelateerd aan tijdelijke tentoonstellingen. Voor bepaalde evenementen kunt u online uw ticket bestellen.
Muziek in het Museum - Shaken not Stirred

Muziek in het Museum - Shaken not Stirred

28 april 2024

Shaken not Stirred is al jaren de sfeermaker op elke gelegenheid. Zij spelen liedjes die we allemaal kennen, maar al veel te lang niet meer gehoord hebben. Tijdens dit semi-akoestische optreden zullen zij het publiek verrassen met fijne muziek en een gezellige, huiselijke sfeer. De Haarlemse band bestaat uit: Fraukje van Winden, zang, Ellen Grillis op bas, Ramon Bakker op cajon en Ron Knotter op (akoestische) gitaar.

Lees meer
Muziek in het Museum - Doņa Pessy

Muziek in het Museum - Doņa Pessy

30 juni 2024

Doņa is een professioneel zangeres die haar werk met veel passie, energie en plezier doet. Zij heeft gewerkt met vele bekende artiesten in binnen- en buitenland. Zowel live als in de studio. Momenteel is ze regelmatig te zien met haar eigen formatie, Doņa Pessy & Soul Society, een party band die er met veel energie een feest van maakt. Samen met haar vader zingt ze bij De Gado`s. Een formatie die Indonesische sfeermuziek ten gehore brengt maar ook Rock `n Roll. Beide formaties treden deze dag op.

Lees meer
Muziek in het Museum - Ruigoord Rebels

Muziek in het Museum - Ruigoord Rebels

25 augustus 2024

Ruigoord Rebels is een band uit Amsterdam. Ze spelen authentieke nummers op geheel eigen wijze. Met haar karakteristieke en doorleefde stem en haar theatrale verschijning zorgt Barbara Schroevers iedere keer weer voor een feestelijk optreden. Zij wordt daarbij ondersteund door het sprankelende gitaarspel van Peter Lavell, de steady bas van walking Walter Kloppenburg en het virtuoze mondharmonica-spel van Lilly Bell.

Lees meer
Muziek in het Museum - Hanny Nijhuis

Muziek in het Museum - Hanny Nijhuis

24 november 2024

De band van Hanny speelt covers van de beste en meest aanstekelijke dansmuziek. De meeste bandleden zijn afgestudeerd aan het conservatorium en fulltime musici. Afhankelijk van de gelegenheid varieert de bezetting van minimaal 2 tot een volledige formatie waaronder zang, gitaar, basgitaar, keyboards, backing vocals, blazers, drums en percussie. Hanny Nijhuis speelt en zingt Soul, Funk, Disco, 80`s 90`s tot nu, Rock, Latin-Jazz en Ballads.

Lees meer
Kunstlezingen door Martijn Pieters

Kunstlezingen door Martijn Pieters

13 februari, 19 maart, 23 april 2024
Lees meer
Taxatiedag - goud, zilver, sieraden, munten

Taxatiedag - goud, zilver, sieraden, munten

Datum nog niet bekend
Lees meer

Nieuwsbrief

Geef u op voor de Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze tentoonstellingen, nieuwtjes en evenementen.
Hiermee geeft u toestemming aan het Purmerends Museum om uw gegevens te verwerken.