Rondleiding tentoonstelling Heyboer in Den Ilp door Trees en Willy van Kleef 29 sept

zondag 29 september - 14.00 uur

Dit jaar brengt het Purmerends Museum een eerbetoon aan het 100ste geboortejaar van Anton Heyboer. De dubbeltentoonstelling Heyboer in Den Ilp biedt een inkijkje in het leven en werk van deze charismatische en productieve kunstenaar, die in 1961 naar het nabijgelegen Den Ilp verhuisde om daar te wonen en te werken.
De tentoonstelling Heyboer in Den Ilp toont een selectie van werken uit de collectie van Willy en Trees van Kleef, die een passie ontwikkelden voor het werk van Heyboer en een omvangrijke verzameling opbouwden. Op zondag 23 juni en zondag 29 september geven ze een rondleiding door de tentoonstelling en vertellen uitvoerig over hun eigen ervaringen met de charismatische Anton Heyboer.

De rondleiding duurt circa een uur en is gratis toegankelijk met een entreekaart van het Purmerends Museum. Let wel! Aanmelden is verplicht via info@purmerendsmuseum.nl. Gezien het beperkte aantal mogelijke deelnemers kunt u alleen deelnemen na een bevestiging van onze kant.

Nieuwsbrief

Geef u op voor de Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze tentoonstellingen, nieuwtjes en evenementen.
Hiermee geeft u toestemming aan het Purmerends Museum om uw gegevens te verwerken.