Jazz in het museum - The Men Unplugged

Zondag 20 novemberThe Men Unplugged bestaat uit Gerrit van der Spaan op gitaar en zang en George Reijnders op de bluesharp. Dit duo heeft een geheel eigen sound met heerlijke blues traditionals en eigen nummers.
Gerrit van der Spaan is geboren in Amsterdam en speelt sinds zijn 12e jaar gitaar. In de jaren 80 heeft hij de Mean Town Blues Band opgericht en speelde later in A Crossroads Deal. Hij treed zo nu en dan nog op met zijn eigen band de Beaverhurt Blues Band. George Reijnders, geboren in Hoofddorp, bespeelt sinds 2005 de bluesharp en is ook wel bekend als mede organisator van de Harmonica Meetup Group. George speelt sfeervolle blues op zijn harp. In 2013 zag hun eerste CD Weekend het levenslicht met daarop eigen werk maar ook vertolkingen van o.a. Rory Callaghers Western Plains, de traditionals The House of the Rising Sun en Going Up The Country. Met de uitbreiding van het repertoire werd het tijd om weer een aantal nieuwe nummers vast te leggen op de nieuwe CD On the Road.

Concerten Jazz in het museum: zondag 18 september, 16 oktober, 20 november en 18 december 2022. Aanvang 14.30 uur, inloop vanaf 14.00 uur. Entree €10 per persoon, inclusief consumptie. Locatie Purmerends Museum, Kaasmarkt 20, Purmerend
Aanmelden verplicht via: info@purmerendsmuseum.nl o.v.v. de datum van het concert. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

Nieuwsbrief

Geef u op voor de Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze tentoonstellingen, nieuwtjes en evenementen.
Hiermee geeft u toestemming aan het Purmerends Museum om uw gegevens te verwerken.