Jazz in het museum - Jack Jazzband

Zondag 18 septemberDe drie musici van dit trio speelden al eerder in verschillende bezettingen met elkaar en hebben diverse artiesten begeleid. Drummer Will van Toor en pianist Jack Kat spelen inmiddels al bijna 50 jaar samen en kennen elkaar van het conservatorium van Alkmaar waar ze beiden afstudeerden. Bassist Onno de Jong studeerde onder andere bij Jacques Schols (trio Louis van Dijk) en was leider van verschillende jazz-formaties. Nu hebben deze drie muzikanten de krachten opnieuw gebundeld en werken aan een repertoire dat bestaat uit Jazz-standards met eigen arrangementen, aangevuld met latin stukken en enkele popsongs in een jazzy stijl. Zangeres Renate Houtman speelde in de jaren 90 in de band Broadway samen met Will en Jack. Ze studeerde aan het conservatorium van Alkmaar, waar ze les had van o.a. Margriet Eshuis en Lisa Boray. Ze zingt in de meest uiteenlopende stijlen en trad op met diverse bekende artiesten.

Concerten Jazz in het museum: zondag 18 september, 16 oktober, 20 november en 18 december 2022. Aanvang 14.30 uur, inloop vanaf 14.00 uur. Entree €10 per persoon, inclusief consumptie. Locatie Purmerends Museum, Kaasmarkt 20, Purmerend
Aanmelden verplicht via: info@purmerendsmuseum.nl o.v.v. de datum van het concert. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

Nieuwsbrief

Geef u op voor de Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze tentoonstellingen, nieuwtjes en evenementen.
Hiermee geeft u toestemming aan het Purmerends Museum om uw gegevens te verwerken.