Jazz in het Museum - Eddie Taylor

Zondag 26 juni

Dit voorjaar komt het Purmerends Museum terug met de muzikale serie Jazz in het Museum. Gastheer Ruben Sloote, jazzliefhebber en organisator van muziekevenementen, nodigde weer verschillende musici uit om in het museum op te treden. De concerten zijn op zondag en duren ongeveer een uur.

26 JUNI - EDDIE TAYLOR MET PICCADILLIA JAZZ
Eddie Taylor is bekend geworden als finalist van The Voice Senior in 2019. Hij werd geboren in Guyana en is al sinds zijn zestiende levensjaar professioneel zanger.
Hij deed het voorprogramma van diverse acts als The Mighty Sparrow, Sam & Dave, Ben E. King, King Floyd, James Brown, The Trammps, The Three Degrees, en Tavares. Ook was hij als zanger te horen in films als The Lion King I en II en FernGully. In 1992 deed hij met Fantasyx mee aan het Nationale Songfestival. Hij werkte met veel bekende Nederlandse artiesten samen en vormde verschillende bands. Zijn muziekstijl gaat van Lou Rawls en Otis Redding tot Luther Vandross, van oude Soul tot hedendaagse R&B.


Concerten Jazz in het Museum: zondag 20 maart, 24 april, 22 mei en 26 juni. Aanvang 14.30 uur, inloop vanaf 14.00 uur Entree € 12,50 per persoon, inclusief consumptie. Locatie Purmerends Museum, Kaasmarkt 20, Purmerend. Aanmelden verplicht via info@purmerendsmuseum.nl o.v.v. de datum van het concert. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

Nieuwsbrief

Geef u op voor de Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze tentoonstellingen, nieuwtjes en evenementen.
Hiermee geeft u toestemming aan het Purmerends Museum om uw gegevens te verwerken.